Inbrengen Kleding

Breng jouw 2ehands merkkleding of schoenen voor verkoop.

Hoe werkt het?

Heb je kleding of schoenen die jij en/of je kinderen niet meer dragen, dan kun je deze vrijblijvend bij ons inleveren voor verkoop, dit gaat op basis van consignatie. Dit houdt in dat het kledingstuk je eigendom blijft – totdat het verkocht is – en wij verrichten alle verkoophandelingen voor jou. Zelf hoef je dus helemaal niks te doen! Makkelijk he?

Wanneer je je kleding/schoenen komt inbrengen, maken wij een selectie van de mooiste items en registreren wij deze met een persoonlijke klantnummer. Hiermee kunnen wij de registratie bijhouden van jou ingeleverde en verkochte kleding.

Betaling

Je verdiende saldo kan je ten alle tijden opvragen en laten uitbetalen of verrekenen wanneer je wat bij ons koopt. Voor elk kledingstuk/schoeisel wat verkocht is ontvang je 25%. Je kan ervoor kiezen het bedrag contant (max. 10,-) of op je rekening te ontvangen.

Niet verkochte kleding

Twee keer per jaar hebben wij een seizoenswisseling van onze collectie, dit is altijd net voor de lente/zomer en herfst/winter begint. 

Mocht je kleding aan het einde van het seizoen niet verkocht zijn, dan kan je deze uiteraard weer komen ophalen, hierover ontvang je tijdig een mail (nieuwsbrief) over met een uiterste datum voor wanneer de kleding opgehaald moet zijn.

Kleding wat niet wordt opgehaald doneren wij aan een goed doel!

Voorwaarden inleveren kleding

Wij nemen alleen merkkleding in omdat deze kwalitatief beter – en daarom duurzamer – zijn om nog een paar jaar gedragen te worden, ‘B merken’ verslijten, verkleuren, pluizen of krimpen veel eerder en zijn daardoor minder duurzaam.

  • Kleding graag gewassen inleveren.

  • Kapotte kleding en/of met vlekken nemen wij niet in.

  • Wij nemen alleen dames en kinderkleding (v.a.0jr) in.

Een greep uit onze merken

Waar vind je ons?

Amsterdamsestraatweg 268
3551 CS UTRECHT